Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Λεάο της Μίλαν θα πληρώσει ποσό «μαμούθ» στην πρώην ομάδα του

Ο Λεάο της Μίλαν θα πληρώσει ποσό «μαμούθ» στην πρώην ομάδα του

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/5/2022 16:02
Ο Ράφαελ Λεάο δεν δικαιώθηκε από το CAS στη διαμάχη του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο εξτρέμ της Μίλαν θα πρέπει να πληρώσει 16.500.000 στο κλαμπ που τον ανέδειξε.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό το οποίο θα λάβει η πορτογαλική ομάδα, με παρακράτηση 20% από το ετήσιο συμβόλαιο του 22χρονου άσου.

Ο Λεάο το 2018 -ήταν ένας από τους παίκτες που- είχε λύσει μονομερώς τη συνεργασία του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όταν οι οπαδοί της ομάδας είχαν επιτεθεί στο προπονητικό κέντρο και είχαν χτυπήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Παρ' όλα αυτά η Σπόρτινγκ είχε έρθει σε επαφή με τις ομάδες που κατέληξαν οι ποδοσφαιριστές της και είχε βρεθεί λύση παίρνοντας ένα ποσό ως αποζημίωση.

Ο Λεάο είχε μετακομίσει στη Λιλ και δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ της Σπόρτινγκ και της ομάδας του γαλλικού Βορρά.

Γι' αυτόν το λόγο η UEFA υποχρέωσε τον Λεάο να πληρώσει 16.500.000 ευρώ στην πρώην ομάδα του. Ο Πορτογάλος προσπάθησε να δικαιωθεί στο CAS αλλά η απόφαση δεν ήταν ευνοϊκή με τον ίδιο.

Πλέον θα παίρνω τα 4/5 του συμβολαίου του κάθε χρόνο μέχρι να συμπληρωθεί το συγκεκριμένο ποσό, σε μία πρωτόγνωρη εξέλιξη που δύσκολα θα συναντήσει κάποιος όμοιά της στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.