Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Επιστολές διαμαρτυρίας για τη διαιτησία και όχι μόνο

ΠΑΟΚ: Επιστολές διαμαρτυρίας για τη διαιτησία και όχι μόνο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/5/2022 16:58
Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παράπονα μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό με 1-0, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και γι' αυτόν το λόγο αποφάσισε να στείλει επιστολές τόσο για τη διαιτησία, όσο και για τη συμπεριφορά της Αστυνομίας προς τους οπαδούς του.

Στους «ασπρόμαυρους» ακόμα δεν έχουν... χωνέψει τον χαμένο τελικό από τους «πράσινους». Μάλιστα εκφράζουν τα έντονα παράπονά τους για τη διαιτησία του Ισπανού Λαόθ. Γι' αυτόν το λόγο του έστειλαν επιστολή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν ότι δεν υπήρχε πέναλτι του Βιεϊρίνια στον Γκατσίνοβιτς και ότι ο Αϊτόρ προκάλεσε στον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που σημείωσε.

Επιπλέον χαρακτηρίζουν «ανέτοιμο» για το ματς τον ρέφερι Λαόθ, καθώς απλώς διαχειρίστηκε την αναμέτρηση μετά το 1-0.

Παράλληλα έχουν παράπονα για την κάρτα που είδε ο Ντάγκλας Αουγκούστο για διαμαρτυρίες αλλά και για το γεγονός ότι ο Ισπανός διαιτητής δεν πήγε ξανά στο VAR σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Όσον αφορά τη δεύτερη επιστολή, αυτή στάλθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με κοινοποίηση στην ΕΠΟ και την Ελληνική Αστυνομία.

Εκεί εκφράζονται τα παράπονα κυρίως για την Αστυνομία και για το γεγονός ότι -όπως υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ- οι οπαδοί του έμειναν για 10-12 χωρίς νερό.

Ακόμα κατηγορεί ότι έγινε άσκοπη χρήση χημικών και βάναυσος ξυλοδαρμός αντιπροσωπείας της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια!

Τέλος οι «ασπρόμαυροι» ζητούν να γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση και επιφυλάσσονται για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.