Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

AEK: Διάψευση περί παικτών που ζήτησαν να φύγουν και Πινέδα στο προσκήνιο

AEK: Διάψευση περί παικτών που ζήτησαν να φύγουν και Πινέδα στο προσκήνιο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
21/5/2022 14:04
Η ΑΕΚ διέψευσε τα δημοσιεύματα που εμφάνιζαν τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και άλλους παίκτες, που δεν κατονομάζονταν, ως έτοιμους να αποχωρήσουν από την ομάδα λύνοντας το συμβόλαιό τους, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ομπερλίν Πινέδα της Θέλτα, με τον παίκτη να είναι θετικός.

Την θέση πως κανείς παίκτης που έχει συμβόλαιο δεν έχει εκφράσει την διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του Αυστραικού γκολκίπερ Τσίτσαν Στάνκοβιτς εξέφρασε η ΑΕΚ σε σχετική ενημέρωση, διαψεύδοντας διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ώρες.

Από εκεί και πέρα ο νέος τεχνικπος της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ήδη έχει αρχίσει να «χτενίζει» την αγορά ψάχνοντας για παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Ένας από αυτούς φέρεται πως είναι ο Ομπερλίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός χαφ που αγωνίζεται στην Θέλτα, δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και παρ' ότι έχει συμβόλαιο ως το 2027 εμφανίζεται «ζεστός» στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, αφού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Αλμέιδα. Για να συμβεί πάντως αυτό, πρέπει η Θέλτα να δώσει το «ΟΚ» ώστε να παραχωρηθεί δανεικός, αφού η αγορά του θεωρείται δύσκολη υπόθεση.

O διεθνής Μεξικανός, μετρά 44 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα, είχε πάνω από 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και οι εμφανίσεις του, του έδωσαν φέτος μετγραφή για την Ευρώπη, αλλά στην Θέλτα μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές στην La Liga.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.