Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στην Premier League!

Sportingbet - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2022 00:04
Σπουδαίες αναμετρήσεις με… φόντο δύο τίτλους, ευρωπαϊκά «εισιτήρια» και… μάχες υποβιβασμού έχουν οι σημερινοί αγώνες σε Premier League, Serie A και La Liga.

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

Ορίζει τη μοίρα της η Μάντσεστερ Σίτι!

Στο 90’ όπως όλα δείχνουν θα κριθεί ο τίτλος στην Premier League, μετά το νικηφόρο πέρασμα της Λίβερπουλ από την έδρα της Σαουθάμπτον. Η διαφορά μειώθηκε στον ένα πόντο, με τη Μάντσεστερ Σίτι όμως να έχει το «πάνω χέρι» στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται την Άστον Βίλα, με τη νίκη να είναι «μονόδρομος», αν θέλει να στεφθεί Πρωταθλήτρια Αγγλίας για 8 η φορά στην ιστορία της. Από την άλλη, η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της, κατάφερε να «ροκανίσει» τη διαφορά στη βαθμολογία και υποδέχεται τη Γουλβς στο «Άνφιλντ», με το «μυαλό» της 56 χιλιόμετρα μακριά, στο «Έτιχαντ».Build A Bet* στην Premier League: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παροξυσμός για το 19 ο !

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η Μίλαν κατέκτησε το scudetto, και φέτος οι «ροσονέρι» βρίσκονται ένα «βήμα» ακόμα πιο κοντά στο να σηκώσουν το 19 ο πρωτάθλημα τους. Αυτό που χρειάζεται το συγκρότημα του Στέφανο Πιόλι είναι νίκη ή ισοπαλία κόντρα στη επικίνδυνη Σασουόλο, η οποία στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 3-1 μέσα στο «Σαν Σίρο». Στον αντίποδα, η Ίντερ, η οποία βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τη Μίλαν και υποδέχεται τη Σαμπντόρια. Το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντζάγκι πρέπει να κάνει το καθήκον του και να περιμένει το απόλυτο… δώρο!

La Liga: Διαθέσιμη σε Live Streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Φινάλε για τολμηρού στην Ισπανία

Μία θέση στην Ευρώπη και ένας υποβιβασμός «παίζονται» στην τελευταία «στροφή» της La Liga. Bιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο ταξιδεύουν σε Βαρκελώνη και Σεβίλλη αντίστοιχα, με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Τα «κίτρινα υποβρύχια» του Ουνάι Έμερι έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, καθώς βρίσκονται ένα βαθμό μπροστά από τους Βάσκους, για την έξοδο στο Europa Confernce League της επόμενης σεζόν. Στη «μάχη» της… ουράς Γρανάδα, Μαγιόρκα και Κάντιθ «παλεύουν» για το ποια θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Segunda Division και όλα θα κριθούν κυριολεκτικά στο… νήμα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 |Υπεύθυνο Παιχνίδι