Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Κύπελλο Ελλάδας με σούπερ αποδόσεις!

Sportingbet – Κύπελλο Ελλάδας με σούπερ αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/5/2022 00:02
Ημέρα τελικών η αποψινή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ «συγκρούονται» στο ΟΑΚΑ με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδας. Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές στο Βελιγράδι παίζουν για το τρόπαιο της EuroLeague.Μετά από 8 χρόνια

Οκτώ χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήρθαν αντιμέτωποι σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Τότε, οι «πράσινοι» επικράτησαν 4-1, έχοντας τον Μάρκους Μπεργκ σε τρομερή μέρα, καθώς σημείωσε χατ – τρικ. Η φετινή τους «μονομαχία» θα είναι η 5 η συνολικά στον τελικό του θεσμού, με το «τριφύλλι» να μετράει τρεις κατακτήσεις και τον «δικέφαλο αετό» μία.

Ωστόσο, ένα σπουδαίο στατιστικό που έχει σημειώσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η κατάκτηση του τροπαίου τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια! Αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου για δικούς τους διαφορετικούς λόγους.

EuroLeague: Διαθέσιμη σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές «κοντράρονται» απόψε στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου για το ποιος θα κατακτήσει την κορυφή της EuroLeague. Αμφότερες, αντιμετώπισαν περίπου τις ίδιες δυσκολίες στα ημιτελικά του Final 4, ωστόσο, βρήκαν τη χρυσή… τομή και πήραν την πρόκριση στον τελικό. Από τη μία, η Εφές με… βόμβα του Μίσιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο κατάφερε και επικράτησε του Ολυμπιακού με 77-74. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πέτυχε σπουδαία ανατροπή 86-83 επί της Μπαρτσελόνα, με τους «παλιούς» Γιούλ και Κοζέρ να είναι οι πρωταγωνιστές και τον… νέο Γιαμποσέλε να «βγαίνει» μπροστά. Η μεγάλη ώρα έφτασε για να μάθουμε αν η «βασίλισσα» σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ και φτάσει στον 11 ο ευρωπαϊκό της τίτλο ή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπει στο κλειστό κλαμπ με τις ομάδες που έχουν πετύχει το back-to back στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις