Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στην Premier League!

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2022 00:04
Η μεγάλη μέρα για την φετινή χρονιά στην Premier League έφτασε! Το απόγευμα θα μάθουμε αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα στην εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα ή αν τελικά η Λίβερπουλ θα κάνει την μεγάλη ανατροπή που θα γραφτεί με… χρυσά γράμματα στα βιβλία του ποδοσφαίρου!

Build A Bet* στην Premier League! | 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Έτσι έφτασαν στο «καυτό» φινάλε

Η Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ έκαναν ένα μοναδικό… ράλι φέτος στην Premier League, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «πολίτες» στα μέσα της σεζόν είχαν διαφορά ασφαλείας από τους «κόκκινους», ωστόσο το αδιανόητο αήττητο σερί της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, που μετρά μόλις μία ήττα στο 2022 κι αυτή στους ομίλους στη φάση των «16» του Champions League, έφερε τις δύο ομάδες να παίζουν την τελευταία αγωνιστική για το τρόπαιο!bwin– Επιστροφή* πονταρίσματος στην Premier League!

Για τι φιέστα, για το… θαύμα

Τα πράγματα για την κατάκτηση του τίτλου είναι πολύ απλά και για τις δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει μόνο τη νίκη μπροστά στον κόσμο της και κόντρα στην Άστον Βίλα για να κάνει δικό της ακόμα ένα πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια! Από την άλλη η Λίβερπουλ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μόνο αν η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ… κόψει βαθμούς από την ομάδα του Μάντσεστερ κι εκείνη επικρατήσει της Γουλβς στο «Anfield»!

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αριθμοί που… ζαλίζουν

Πολλές φορές λένε πως οι αριθμοί δεν φανερώνουν την αλήθεια. Ωστόσο στο παράδειγμα της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή οι επιδόσεις τους «μιλάνε» από μόνες τους. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα με 96 γκολ διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πίσω μόνο από την Μπάγερν Μονάχου που έχει 97. Τρίτη στην κατάταξη; Η Λίβερπουλ των 91 τερμάτων!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις