Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Οι εκλεκτοί του Πογιέτ για το Nations League και η «πρωτόγνωρη δοκιμασία»

Εθνική Ελλάδας: Οι εκλεκτοί του Πογιέτ για το Nations League και η «πρωτόγνωρη δοκιμασία»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/5/2022 17:12
Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών στους οποίους υπολογίζει για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στο προσεχές Nations League.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Βόρεια Ιρλανδία (2/6), Κόσοβο (5/6), Κύπρο (9/6) και ξανά το Κόσοβο εντός έδρας στις 12/6.

Σε αυτές τις αναμετρήσεις θα παραταχθεί μ' ένα αρκετά δυνατό ρόστερ, με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα να παραμένουν σταθερά εκτός.

Αντίθετα επέστρεψε μετά από καιρό ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ουρουγουανού προπονητή:

Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Οι πρώτες προπονήσεις διεθνών θα ξεκινήσουν στις 23/5 για όσους είναι διαθέσιμοι από τις ομάδες τους, με την αποστολή να συγκεντρώνεται στις 30/5.

Στη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων του στην άκρη του πάγκου της Εθνικής Ελλάδας ο Πογιέτ υπογράμμισε:

Από την ημέρα που απέκτησα την τιμή και το προνόμιο να είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, περίμενα τη στιγμή που θα μπούμε στη διαδικασία των επίσημων αγώνων μας.

Είμαι ενθουσιασμένος που έφτασε αυτή η στιγμή, για την οποία εγώ και οι συνεργάτες μου δουλεύαμε πολύ σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα κάθε μέρα, διότι η αγωνιστική δοκιμασία τεσσάρων διαδοχικών αγώνων σε διάστημα δέκα ημερών, είναι πρωτόγνωρη για όλους και χρειάζεται την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διαχείριση.

Στην παρούσα χρονική στιγμή, αυτό που θέλω να κάνω είναι να καλωσορίσω στην Εθνική Ομάδα όλους τους παίκτες, με τους οποίους θα αγωνιστούμε με ολοκληρωτικό πάθος και πλήρη συναίσθηση του καθήκοντός μας για όλους τους στόχους μας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.