Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόζε!

Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόζε!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/5/2022 14:26
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ αποτελεί ο Μάρκο Ρόζε, με τους Βεστφαλούς να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με τον Αυστριακό προπονητή.

Ο Ρόζε ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2021 αποχωρώντας από την Γκλάντπαχ όπου είχε δείξει καλή δουλειά, όμως δεν μπόρεσε να δικαιώσει πλήρως τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπο του.

Η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Μπάγερν Μονάχου, αποκλείστηκε όμως νωρίς τόσο από το θεσμό του Κυπέλλου όσο και από το Γιουρόπα Λιγκ όπου έφτασε μετά την 3η θέση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν είναι εύκολη μέρα για κανέναν μας εξαιτίας του αμοιβαίου σεβασμού που υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει. Μετά από μία σεζόν που δεν ήταν ικανοποιητική για αρκετούς λόγους καταλάβαμε ότι δεν πήραμε τις ευκαιρίες που είχαμε »τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Βάτσκε.

Από την άλλη ο Ρόζε δήλωσε με τη σειρά του ότι «Παρά τη δύσκολη σεζόν, ήμουνα πεπεισμένος στο πλάνο μας. Κατά τη συζήτησα μας κατάλαβα πως δεν είχα την 100% στήριξη και μετά από αυτό αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.