Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην έξοδο ο Μάνταλος: «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις, όχι με λόγια» (video)

Στην έξοδο ο Μάνταλος: «Θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις, όχι με λόγια» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/5/2022 22:42
Έτοιμος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι ο Πέτρος Μάνταλος, αν κρίνει κάποιος από τις δηλώσεις του αμέσως μετά από την εντός έδρας ήττα της Ένωσης από τον Ολυμπιακό με 3-2, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε στο στόχαστρο λόγω της κακής σεζόν του «δικεφάλου» και παράλληλα οι οπαδοί της ομάδας τον έβριζαν μέσω συνθημάτων πριν τη σέντρα του αγώνα με τους Πειραιώτες.

Ο ίδιος έδειξε διατεθειμένος να αναλάβει τις ευθύνες του αφήνοντας υπονοούμενα αποχώρησης από το κλαμπ στο οποίο βρίσκεται περίπου δέκα χρόνια.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το θέμα είναι τελείωσε μία χρονιά και είναι η χειρότερη που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ομάδα. Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάσταση και την ομάδα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε ένα συγνώμη από όσους αγαπάνε την ομάδα.

Οι μεγαλύτερες ευθύνες είναι δικές μου. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι σημαντικές, ξέρω τι πρέπει να κάνω και πιστέψτε με θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις.

Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της και στην κρισιμότερη σεζόν στην ιστορία της. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να πάρει τις ευθύνες και τις επόμενες θα καταλάβουν όλοι τι εννοώ».


Δείτε το video:



Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε στους οπαδούς της μέσα από ένα μήνα στα social media.

Σε αυτό ανέφερε:

«Η ολοκλήρωση μιας πλήρως αποτυχημένης χρονιάς για την οποία οφείλουμε την πιο μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο μας!».

Δείτε το:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.