Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Serie A με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Sportingbet: Serie A με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2022 10:35
Η εποχή που κρίνονται οι τίτλοι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο έφτασε! Την Τετάρτη στη Σεβίλλη θα διεξαχθεί ο τελικός του Europa League. Μία ημέρα αργότερα ξεκινά το Final4 της EuroLeague, ενώ το Σάββατο ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Build A Bet* στη Serie A! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η πρώτη… ευρω-κούπα

Στην έδρα της ομάδας που έκανε… θεσμό την κατάκτηση του Europa League θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός της διοργάνωσης. Στο γήπεδο της Σεβίλλης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Αυτός θα είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τελικός που θα διεξαχθεί στην πόλη που «αγκαλιάζει» ο ποταμός Γουαδαλκιβίρ. Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα! Το 1986 η Στεάουα Βουκουρεστίου κόντρα στην Μπαρτσελόνα πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της το Κύπελλο Πρωταθλητριών, ενώ το 2003 η Πόρτο επικράτησε της Σέλτικ στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.Serie A: Διαθέσιμη σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ώρα για Final 4

Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της φετινής EuroLeague θα διεκδικήσουν στο Βελιγράδι την κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης! Στον πρώτο ημιτελικό της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφες. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο Final 4 κι έχουν μπροστά τους την Πρωταθλήτρια. Στον άλλο ημιτελικό της βραδιάς, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο «classico» θα παίξουν για μία θέση στον τελικό του Σαββάτου.

Serie A με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Και πάλι… μαζί

Μετά το 2014 ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αποτελούν το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, όμως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και την Τετάρτη για τα πλέι οφ του Ελληνικού Πρωταθλήματος! Ο «δικέφαλος» με τέσσερις κατακτήσεις στα πέντε τελευταία χρόνια έκανε το Κύπελλο την «διοργάνωση» του. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός παραμένει οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο, δηλαδή από την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, εκείνης της σεζόν!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις