Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαδειακός - Βέροια 1-0: Επέστρεψαν θριαμβευτικά στην Superleague Interwetten οι Βοιωτοί (video)

Λεβαδειακός - Βέροια 1-0: Επέστρεψαν θριαμβευτικά στην Superleague Interwetten οι Βοιωτοί (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/5/2022 18:32
O Λεβαδειακός νίκησε και στη ρεβάνς της Λειβαδιάς την Βέροια με 1-0 στα μπαράζ ανόδου και έτσι έκλεισε θέση για την Super League Interwetten της σεζόν 2022-23, στέλνοντας τη «Βασίλισσα του Βορρά» σε νέο μπαράζ με την Λαμία.

Σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες, η Βέροια απείλησε πρώτη με τον Γιακουμάκη να πλασάρει αδύναμα σε υπό πίεση τετ-α-τετ στο 10'. Η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά όπως και στο πρώτο ματς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις και περιορίστηκε σε γεμίσματα και κυκλοφορία έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Ο Λεβαδειακός είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους και τελικά σε αντεπίθεση στο 90'+3' ο Συμελίδης γύρισε ψύχραιμα την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Μπαρμπόσα δεν αστόχησε στέλνοντάς την στα δίχτυα για το τελικό 1-0 και «σφραγίζοντας» την επάνοδο των Βοιωτών στη μεγάλη κατηγορία μετά από τρία χρόνια.



Δυστυχώς πάντως το ματς τελείωσε επεισοδιακά. Παρ' ότι κατά τη διάρκειά του δεν έγινε το παραμικρό και ενώ βρέθηκαν οπαδοί των φιλοξενούμενων στις κερκίδες ενός κατάμεστου γηπέδου, το... κακό έγινε στους πανηγυρισμούς, Φίλοι των Βοιωτών μπήκαν στον αγωνιστικό χώροι για να πανηγυρίσουν το γκολ και φαίνεται πως ένας εξ αυτών χτύπησε τον Πεταυράκη της Βέροιας, με τον παίκτη να αποχωρεί με φορείο μετά από δεκάλεπτη διακοπή και ένταση.



Ο Λεβαδειακός σίγουρα απειλείται με τιμωρία, αλλά κατόπιν του περιστατικού κανείς δεν είχε μυαλό για κάτι άλλο πέρα από την απονομή του τίτλου και τους πανηγυρισμούς. Η Βέροια στον αντίποδα θα αντιμετωπίσει πλέον την 13η της κατάταξης της Superleague 1, Λαμία σε διπλούς αγώνες μπαράζ (22 και 29 Μαΐου) έχοντας ακόμα μία ευκαιρία για να προβιβαστεί.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.