Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας!

Παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2022 20:19
Ο παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς, Σεμπαστιάν Βίγια κατηγορείται με απόπειρα βιασμού και δολοφονίας όπως αναφέρουν Μέσα στην Αργεντινή και είναι πιθανό να συλληφθεί.

Αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Σεμπάστιαν Βίγια. Όπως αποκάλυψε το Tyc Sports, μια νεαρή κοπέλα τον κατήγγειλε στις Αρχές για απόπειρα βιασμού και δολοφονίας εναντίον της, με τον Κολομβιανό πλέον να καταζητείται από την Αστυνομία του Μπουένος Άιρες.

Το περιστατικό φέρεται ότι συνέβη στις 26 Ιούνιου του 2021. Η καταγγέλλουσα αναγνώρισε ότι φοβόταν για τη ζωή της το βράδυ του συμβάντος, όταν -σύμφωνα με τα λεγόμενα της- ο Βίγια τη χτύπησε και της έσφιξε το σαγόνι, αφήνοντάς της κομμένη την ανάσα για λίγα δευτερόλεπτα. Η νεαρή κοπέλα πήγε στο δικαστήριο αναφέροντας ότι τη βίασε και τη χτύπησε: «Κάποια στιγμή νόμιζα ότι σκόπευε να με σκοτώσει», είπε μεταξύ άλλων στην μηνυτήρια αναφορά. Η καταγγελία έγινε σήμερα στα Δικαστήρια «Λομάς Ντε Σαμόρα» του Μπουένος Άιρες.

Ο δικηγόρος του θύματος μίλησε στο TyC Sports: «Αυτό είναι μέρος μιας απόπειρας δολοφονίας», είπε ο Ρομπέρτο Καστίγιο και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά στοιχεία για να καταλήξουμε σε καταδίκη. Είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό έγκλημα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βίγια κατηγορείται από άλλη κοπέλα, αφού τον Απρίλιο του 2022 η τότε σύντροφος του, Ντανιέλα Κορτές υπέβαλε καταγγελία κατά του για βία λόγω φύλου, με την υπόθεση να βρίσκονταν στα πρωτοσέλιδα του Αργεντίνικου Τύπου. Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια στα μέσα του περασμένου έτους και αναμένεται η τελική απόφαση της υπόθεσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.