Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Γιακουμάκης «σφράγισε» το πρωτάθλημα της Σέλτικ (video)

Ο Γιακουμάκης «σφράγισε» το πρωτάθλημα της Σέλτικ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2022 23:57
Η Σέλτικ με το 11ο γκολ του Γιαμουκάμη απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ και στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Σκωτίας, ξεφεύγοντας με +4 από την Ρέιντζερς μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Μετά από απουσία ενός έτους, η Σέλτικ επέστρεψε στην κορυφή του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Οι Κέλτες του Άγγελου Ποστέκογλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ και πήραν το βαθμό που χρειάζονταν για να στεφθούν και μαθηματικές πρωταθλητές Σκωτίας.

Σκόρερ για την Σέλτικ ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος πέτυχε ένα όμορφο γκολ με κεφαλιά στο 53ο λεπτό, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Ήταν το 11ο γκολ του Έλληνα άσου στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα και 15ο συνολικά στη σεζόν σε 28 παιχνίδια.

Η Σέλτικ μπορεί να ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 72’ αλλά ξέφυγε με +4 από την 2η Ρέιντζερς μια αγωνιστική πριν το φινάλε και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Έφτασε έτσι τα 52 πρωταθλήματα Σκωτίας, μειώνοντας ξανά στα 3 τη διαφορά από την μεγάλη της αντίπαλο Ρέιντζερς η οποία έχει 55.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.