Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έσκασε η «βόμβα»: Ανακοίνωσε Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι!

Έσκασε η «βόμβα»: Ανακοίνωσε Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2022 17:38
Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νορβηγό επιθετικό να ενισχύει τους πολίτες από το καλοκαίρι.

Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» ενεργοποίησαν την ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Νορβηγού επιθετικού και το απόγευμα της Τρίτης (10/5) ανακοίνωσαν την απόκτηση του από την Ντόρτμουντ.

Ο 21χρονος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Η ρήτρα αποδέσμευσης του φέρεται ότι αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με 375 χιλ. λίρες την εβδομάδα, όσο και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Στο ποσό της μεταγραφής δε συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους, ούτε το ποσό που θα λάβουν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή το οποίο φέρεται ότι υπολογίζεται στα 40 εκατ. ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Χάαλαντ μετράει 28 γκολ και 8 ασίστ σε 29 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, ενώ μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 85 γκολ σε 88 παιχνίδια με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Ο ίδιος είναι 17 φορές διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας, μετρώντας 15 τέρματα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.