Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Δίχως Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς αλλά με Χουάνκαρ στο Φάληρο

Παναθηναϊκός: Δίχως Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς αλλά με Χουάνκαρ στο Φάληρο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/5/2022 15:38
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τους Φραν Βέλεθ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (11/5, 21.00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten.

Ο αρχικός «πονοκέφαλος» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφορούσε τον Χουάνκαρ, καθώς ο Ισπανός αριστερός μπακ αποχώρησε μ' ένα χτύπημα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παρ' όλα αυτά βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και η απόφαση για τη χρησιμοποίησή του θα παρθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Κανονικά προπονήθηκε την Τρίτη (10/5) και ο Γκατσίνοβιτς, παρ' όλα αυτά προτιμήθηκε να μείνει εκτός και να επιστρέψει στο ματς του Σαββάτου (14/5) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η έκπληξη πάντως αφορά την απουσία του Βέλεθ. Ο έμπειρος στόπερ ήταν εξαιρετικά καταπονημένος από τις διαδοχικές αναμετρήσεις κι αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί, ούτως ώστε να επιστρέψει στις δύο τελευταίες «μάχες» των πλέι οφ και στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.