Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Άρη

Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2022 15:18
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη χωρίς εννέα βασικούς, με τον Μαρτίνς να παίρνει στην αποστολή αρκετούς νέους παίκτες όπως οι Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Σουρλής και Μαρίνος.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό (8/5, 21:00) παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλει-οφ της Super League Interwetten.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα την Τετάρτη στην Τούμπα και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός για λόγους ξεκούρασης τους Βατσλίκ, Παπασταθόπουλο, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα και Ροντρίγκες. Εκτός έμειναν επίσης οι Μπα, Σισέ, Φορτούνης, Μανωλάς και Ονιεκούρου που έχουν ενοχλήσεις.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε στην αποστολή νέους παίκτες, όπως οι Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Σουρλής και Μαρίνος.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Καραργύρης, Τζολάκης, Κινκουέ, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Κανέ, Σουρλής, Αραμπί, Τικίνιο, Μαρίνος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.