Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Το Σάββατο (30/4) στην Ελλάδα ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Το Σάββατο (30/4) στην Ελλάδα ο Αλμέιδα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/4/2022 18:10
Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί από το βράδυ του Σαββάτου (30/4) ο Ματίας Αλμέιδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι γνωστό από την Τετάρτη (27/4) ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση και θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς (2+1) χρονικής διάρκειας.

Μάλιστα ο 48χρονος προπονητής θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα κι αναμένεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 20.30 του Σαββάτου (30/4), προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα και να παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» στη σεζόν, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να συνεχίζει στο «τιμόνι» του κλαμπ ως υπηρεσιακός κόουτς, ελπίζοντας ότι θα οδηγήσει το «Δικέφαλο» σε μία θέση που θα του χαρίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Τον Αλμέιδα θα συνοδεύσουν στην Ελλάδα και οι άμεσοι συνεργάτες του, ούτως ώστε να αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Όλα δείχνουν ότι ο Λατίνος τεχνικός θα βρεθεί και την Κυριακή (1/5) το βράδυ (21.00) στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσει το εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League Interwetten. Πιθανότατα θα έχει στο πλευρό του και κάποιον από τους άμεσους συνεργάτες του, με σκοπό να πάρουν παρέα μία πρώτη γεύση από τη νέα τους ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.