Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποσύρεται από την Εθνική Ιταλίας ο Κιελίνι

Αποσύρεται από την Εθνική Ιταλίας ο Κιελίνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2022 16:20
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποκάλυψε πως θα αποσυρθεί από την Εθνική Ιταλίας μετά τον αγώνα του Ιουνίου με την Αργεντινή στο «Γουέμπλεϊ» για το Διηπειρωτικό.

Ο σοκαριστικός αποκλεισμός της Ιταλίας από το Μουντιάλ του Κατάρ οδηγεί στην πρόωρη αποχώρηση του Τζόρτζιο Κιελίνι από την «σκουάτρα ατζούρα».

Ο αρχηγός των «Ατζούρι» αποκάλυψε ότι θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με το εθνόσημο την 1η Ιουνιού απέναντι στην Αργεντινή στο «Γουέμπλεϊ» για το «Finalissima», έτσι όπως ονομάζουν UEFA και CONMEBOL τον άτυπο διηπειρωτικό τελικό ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτή της Νοτίου Αμερικής.

«Θα αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα στο Γουέμπλεϊ, όπου βίωσα την κορυφή της καριέρας μου κερδίζοντας το Euro. Θα ήθελα να πω αντίο στους Ατζούρι με μια ωραία ανάμνηση. Αυτό θα είναι σίγουρα το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ιταλία», είπε ο Κιελίνι στο DAZN μετά τον αγώνα της Γιουβέντους με την Σασσουόλο.

Με 116 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα, ο Κιελίνι είναι 5ος στη σχετική λίστα μαζί με τον Αντρέα Πίρλο, έχοντας μπροστά του μόνο τους Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Πάολο Μαλντίνι, Φάμπιο Καναβάρο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου στην Γιουβέντους»

Ο 37χρονος στόπερ ρωτήθηκε και για το μέλλον του στην Γιουβέντους, με τον ίδιο να απαντά:

«Ο έρωτας μου με την Γιουβέντους δεν τελειώνει και δε θα τελειώσει ποτέ. Φυσικά από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν πρέπει να αξιολογήσω τα πάντα, να μιλήσω με την οικογένεια μου για το τι είναι καλύτερο. Ας εξασφαλίσουμε πρώτα την 4η θέση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιταλίας και μετά θα καθίσουμε με τις δύο οικογένειες μου, του σπιτιού και της Γιουβέντους για να κρίνουμε τι είναι καλύτερο για όλους. Το ίδιο ήταν και το περασμένο καλοκαίρι. Αφιέρωσα χρόνο και δεν υπέγραψα αμέσα το νέο συμβόλαιο παρά μόνο μετά το Euro. Στην ηλικία μου, δεν μπορείς να κοιτάξεις πολύ μακροπρόθεσμα, αλλά αυτό είναι φυσικό, όλα καλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.