Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Βιεϊρίνια

Δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Βιεϊρίνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2022 16:54
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έμεινε και τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4) εκτός προπόνησης και μοιάζει απίθανο να προλάβει το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά σ’ αυτή του την προσπάθεια δεν αναμένεται να έχει διαθέσιμο τον αρχηγό του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που έχασε και τον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας, παρέμεινε και την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στο γυμναστήριο και την πισίνα καθώς όπως φαίνεται δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που αποκόμισε από τον δεύτερο αγώνα με τη Μαρσέιγ. Ως εκ τούτου μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο να βρεθεί στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εκτός από τον Πορτογάλο, στο γυμναστήριο και την πισίνα έμεινε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (25.04) ήταν αφιερωμένο στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην επιθετική ανάπτυξη, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τι θέλει να κάνουν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης«, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Την Τρίτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.