Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League 2: Καταγγελία «βόμβα» από την ΑΕ Καραϊσκάκης για απόπειρα δωροδοκίας

Super League 2: Καταγγελία «βόμβα» από την ΑΕ Καραϊσκάκης για απόπειρα δωροδοκίας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/4/2022 09:21
Η ΑΕ Καραϊσκάκης εξέδωσε ανακοίνωση που αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, αφού κατήγγειλε απόπειρα δωροδοακίας!

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για προσπάθεια ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους με την ΑΕ Καραϊσκάκης (την παραμονή στην κατηγορία δηλαδή) να προβεί σε δωροδοκία, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν έγινε κίνηση προς διαιτητές, παράγοντες ή παίκτες ομάδας.

Εξελίξεις στην υπόθεση, αναμένονται πλέον μετά το Πάσχα, όταν και οι Αρτινοί θα προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία στα αρμόδια όργανα προσκομίζοντας τα στοιχεία, που ισχυρίζονται πως έχουν στα χέρια τους.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Καραϊσκάκης:
«Μετά λύπης είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε ότι περιήλθαν στη γνώση και κατοχή της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για απόπειρα δωροδοκίας από Π.Α.Ε. που έχει τους ίδιους στόχους με την δική μας πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι.

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας θα προβεί αμέσως μετά τις γιορτές σε καταγγελία ενώπιον των αρμόδιων αθλητικών οργάνων και αρχών και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης για άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς η επαίσχυντη αυτή αθέμιτη πράξη και προσέγγιση δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ αγωνίζεσθαι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.