Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απειλή για βόμβα στο σπίτι του Μαγκουάιρ!

Απειλή για βόμβα στο σπίτι του Μαγκουάιρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2022 18:23
Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του, γεγονός που κινητοποίησε την αστυνομία της περιοχής.

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προκαλέσει μεγάλη γκρίνια των οπαδών της ομάδας στα social media αλλά τώρα η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει.

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του και ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία του Τσεσάιρ, η οποία διενήργησε «σκούπα» στο σπίτι του Αγγλου διεθνούς το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Μαγκουάιρ έχει δύο μικρά παιδιά με την αρραβωνιαστικό του Φερν Χόκινς.

Εκπρόσωπος του Μαγκουάιρ είπε: «Τις τελευταίες 24 ώρες, ο Χάρι δέχθηκε σοβαρή απειλή για το σπίτι της οικογένειάς του. Το έχει αναφέρει στην αστυνομία που τώρα ερευνά το θέμα. Η ασφάλεια της οικογένειάς του και των γύρω του είναι προφανώς η νούμερο ένα προτεραιότητα του Χάρι. Θα συνεχίσει να προετοιμάζεται για τον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου κανονικά και δεν θα σχολιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Τσεσάιρ ανέφερε: «Την Τετάρτη 20 Απριλίου, η αστυνομία του Τσεσάιρ κλήθηκε σε αναφορές για απειλή βόμβας σε μια διεύθυνση στην περιοχή Γουίλμσλοου. Δεν πραγματοποιήθηκε εκκένωση, αλλά ως προληπτικό μέτρο ένας αστυνομικός σκύλος ειδικός σε έρευση εκρηκτικών παρευρέθηκε στη διεύθυνση σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 21 Απριλίου, για να πραγματοποιήσει έρευνα στους κήπους και τη γύρω περιοχή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.