Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα

Ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2022 23:41
Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα κέρδισε με 3-0 την Πρέστον και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Δύο γκολ από τον Μίτροβιτς, ο οποίος έφτασε τα 40 (!) στη φετινή Τσάμπιονσιπ.

Την άμεση επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ εξασφάλισε και τυπικά η Φούλαμ μετά τη νίκη με 3-0 επί της Πρέστον στο «Κρέιβεν Κότατζ». Η ομάδα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα έφτασε τους 86 βαθμούς τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Τσάμπιονσιπ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τα δύο από τα τρία γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μίτροβιτς (9’ 41’), ο οποίος έφτασε τα 40 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα! Το άλλο τέρμα σημείωσε ο Καρβάλιο (34’), ο οποίος τη νέα σεζόν αναμένεται να φοράει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Η Φούλαμ έχει εξελιχθεί σε σύλλογο-«ασανσέρ» τα τελευταία μεταξύ Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ, αφού από τη σεζόν 2017-18 παίζει εναλλάξ σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Ζητούμενο αυτήν τη φορά να καταφέρει να χτίσει μια ομάδα που θα διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια.

Έτσι, από τη νέα σεζόν αυξάνονται και οι ομάδες της πρωτεύουσας στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού το Λονδίνο θα έχει πλέον 7 ομάδες (Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Μπρέντφορντ, Φούλαμ). Μάλιστα, άλλες δύο Λονδρέζες, Μίλγουολ και ΚΠΡ κυνηγούν τη συμμετοχή τους στα πλει-οφ της Τσάμπιονσιπ.

Αξιοσημείωτο ότι για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία το Δυτικό Λονδίνο θα έχει ξανά τρεις ομάδες (Τσέλσι, Φούλαμ, Μπρέντφορντ), με μοναδική απούσα της... γειτονιάς την ΚΠΡ, η οποία δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τον υποβιβασμό της τη σεζόν 2014-15.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.