Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Γρανάδα ο Καράνκα

Ανέλαβε την Γρανάδα ο Καράνκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2022 22:38
Ο Αϊτόρ Καράνκα είναι ο νέος προπονητής της Γρανάδα, με τον Ισπανό τεχνικό να αντικαθιστά τον Ρουμπέν Τορεθίγια μετά τη βαριά ήττα από τη Λεβάντε που την έβαλε σε περιπέτειες για την παραμονή στην Λα Λίγκα.

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Γρανάδα, με τον Ρουμπεν Τορεθίγια να αποτελεί παρελθόν και τον Αϊτόρ Καράνκα να παίρνει τη θέση του, αναλαμβάνοντας το έργο να γλιτώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό. Η ήττα της Κυριακής με 4-1 από την Λεβάντε έφερε τους Ανδαλουσιανούς μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και με ματς περισσότερο από την 18η Κάντιθ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα σηκώσει μανίκια στην προπόνηση της Τρίτης (19/4) και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Τετάρτης (20/4) με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα. Αυτό θα είναι και το πρώτο του παιχνίδι ως πρώτος προπονητής στην Ισπανία, αφού έχει δουλέψει μόνο σε αγγλικούς συλλόγους και συγκεκριμένα σε Μπέρμιγχαμ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μίντλεσμπρο, οδηγώντας την τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Καράνκα πάντως έχει εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί για 14 σεζόν ως ποδοσφαιριστής σε Ρεάλ και Μπιλμπάο, ενώ ήταν για τρεις σεζόν βοηθός προπονητή του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.