Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία η Ντέρμπι του Ρούνεϊ

Υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία η Ντέρμπι του Ρούνεϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2022 19:27
Η Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην 3η κατηγορία μετά την ήττα της στο 88’ από την ΚΠΡ (1-0) και την ισοπαλία-θρίλερ της Ρέντινγκ, η οποία έχανε με 4-1 από την Σουόνσι στο 58’ αλλά ισοφάρισε σε 4-4 στο 90+5’!

Παρά την υπερπροσπάθειά που κατέβαλε για να μείνει στην Τσάμπιονσιπ έχοντας τιμωρηθεί με -21 λόγω οικονομικών προβλημάτων, η ιστορική Ντέρμπι Κάουντι υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία (Λιγκ 1) για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1985-86.

Τα «κριάρια» που έχουν προπονητή τον Γουέιν Ρούνεϊ ηττήθηκαν με 1-0 από την ΚΠΡ στο Λονδίνο δεχόμενοι γκολ στο 88’ αλλά θα είχαν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία, εάν η Ρέντινγκ δεν ισοφάριζε σε 4-4 το δικό της παιχνίδι με την Σουόνσι με γκολ στο 90+5’. Να σημειωθεί πως οι Ουαλοί νικούσαν με 4-1 στο 58’ αλλά οι παίκτες της Ρέντινγκ έκαναν το μεγάλο comeback.

Ως εκ τούτου, η Ντέρμπι υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, τρία χρόνια μετά τη συμμετοχή της στον τελικό των πλει-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, όπου με προπονητή τον Φρανκ Λάμπαρντ έχασε από την Άστον Βίλα την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.