Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οφρυδόπουλος: «Πρόβλημα η αγωνιστική νοοτροπία στην ΑΕΚ»

Οφρυδόπουλος: «Πρόβλημα η αγωνιστική νοοτροπία στην ΑΕΚ»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/4/2022 16:02
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» την Δευτέρα (18/4) τονίζοντας πως το πρόβλημα της Ένωσης έχει να κάνει με την αγωνιστική της νοοτροπία.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα, ενώ αναφορικά με τον κόσμο της ομάδας δήλωσε πως: «Μετά από τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φέραμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, αλλά τους διώξαμε ξανά και τις δύο φορές. Είναι πολύ στενάχωρο και το κατανοώ».και προσέθεσε:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είσαι και σοβαρός και υπεύθυνος. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας, όσο είμαι εγώ εδώ είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν είναι της παρούσης να βρούμε λύσεις. Προέχει η νίκη για το σύλλογο. Νοοτροπία μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, όχι για το διοικητικό. Το διοικητικό έχει πάρει τους καλύτερους παίκτες γιατί πριν εννιά μήνες όλοι λέγαμε ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και πάει για πρωτάθλημα. Μετά από εννιά μήνες δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Είναι θέμα νοοτροπίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ είπα μια αιτία. Δεν προέχει να αναλύσουμε αυτό το θέμα, αλλά να πάει ο σύλλογος μπροστά και θα πάει μπροστά και τη Μεγάλη Δευτέρα να πάρει τους βαθμούς της νίκης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.