Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Easter Hunt Άλλο έπαθλο* σε κάθε αποστολή!

bwin - Easter Hunt Άλλο έπαθλο* σε κάθε αποστολή!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/4/2022 00:04
Ακόμα ένα κρίσιμο ματς , αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A, θα διεξαχθεί απόψε! Η Νάπολι υποδέχεται στο γήπεδο τη Ρόμα. Εντός έδρας κόντρα στην Κάντιθ, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η Μπαρτσελόνα στη La Liga. Επιστροφή στις επιτυχίες ψάχνει η ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

bwin - Επιστροφή* πονταρίσματος στη Serie A!

Να παραμείνει σε «τροχιά» τίτλου

Μετά την ήττα… σοκ από την Φιορεντίνα και μάλιστα στο «Stadio Diego Armando Maradona» η Νάπολι, θέλει απόψε κόντρα στη Ρόμα μόνο τη νίκη, για να παραμείνει στην τριάδα των ομάδων που διεκδικούν την κατάκτηση του scudetto στην Ιταλία. Από την άλλη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στο -5 από τη Γιουβέντους και την 4 η θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, ωστόσο δεν έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό «εισιτήριο», καθώς Λάτσια, Φιορεντίνα και Αταλάντα καραδοκούν, για να εκμεταλλευτούν τυχούσα βαθμολογική απώλεια! Η ομάδα από το Μπέργκαμο αγωνίζεται απόψε και μάλιστα μετά τους Ρωμαίους.bwin Fans Final* με €75.000 μετρητά συνολικά και 5 διπλά εισιτήρια για τον τελικό του Europa League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η ξέφρενη πορεία της ομάδας του Τσάβι

Αήττητη από τις 12 Δεκεμβρίου παραμένει στη La Liga η Μπαρτσελόνα, υπό τις οδηγίες του Τσάβι. Ο άλλοτε ηγέτης των Καταλανών και νυν προπονητής τους, άλλαξε εντελώς την φετινή πορεία των «μπλαουγκράνα». Με ένα εκπληκτικό σερί 15 αήττητων αναμετρήσεων η Μπαρτσελόνα είναι μόνη πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και ψάχνει κόντρα στην Κάντιθ στο «Camp Nou», μία ακόμα νίκη!

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Για το «διπλό» στα Ιωάννινα

Με την… πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ΑΕΚ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και πλέον θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Η Ένωση παραμένει χωρίς νίκη στα πλέι οφ και η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Άρη, έβαλε για τα καλά τους «κίτρινους» και τον Παναθηναϊκό στο κόλπο για την κατάληψη της 3 ης θέσης. Χωρίς νίκη από τις 28 Φεβρουαρίου παραμένουν οι γηπεδούχοι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις