Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7αδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου

Golden 21: Η 7αδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2022 16:19
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στην τελευταία προσπάθεια βρήκαμε πάλι σε… δοκάρι, αφού στην επτάδα σημειώθηκαν 22 γκολ. Το τέρμα του Σάσα στο ΑΕΚ – Άρης μας στέρησε το «μαγικό» 21 αλλά δεν πτοούμαστε και ριχνόμαστε ξανά στη μάχη, ελπίζοντας αυτή τη φορά να σταθούμε λίγο πιο τυχεροί.

Ξεκινάμε από τα ματς της Παρασκευής και τη χώρα των Βάσκων, επιλέγοντας το Σοσιεδάδ – Μπέτις. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανές στην τετράδα, ενώ τα μεταξύ τους παιχνίδια προσφέρουν παραδοσιακά γκολ.

Από το Ανοέτα μεταβαίνουμε στο Λονδίνο για το Τότεναμ – Μπράιτον που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε φουλ φόρμα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, από μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Άρσεναλ προέρχονται οι «γλάροι» οι οποίοι δεν είναι ομάδα που κλείνεται.

Συνεχίζουμε στο Βεστφάλεν και το Ντόρτμουντ – Βόλσφμπουργκ, ματς που τόσο εμείς όσο και οι μπουκ περιμένουν γκολ, προσφέροντας το όβερ 2.5 σε τιμές κάτω του 1.60. Και αφού τσιμπήσαμε και ένα μπράτβουρστ στις καντίνες έξω από το γήπεδο, επιστρέφουμε στην Αγγλία για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς. Δεν μπορεί να κρατήσει με τίποτα το μηδέν η ομάδα του Ράνγκνικ, από την άλλη τα «καναρίνια» προέρχονται από νίκη ψυχολογίας επί της Μπέρνλι και είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν. Κλείνουμε το πρόγραμμα του Σαββάτου με το Σεντ Ετιέν – Μπρεστ. Θα αναφέρουμε απλώς πως οι «στεφανουά» έχουν δεχτεί 10 γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια τους.

Στα ματς της Κυριακής, πρώτο στη λίστα μας είναι το Γρανάδα – Λεβάντε. Σε φόρμα οι γηπεδούχοι, δεν αρκεί ο βαθμός στους φιλοξενούμενους που καλούνται να παίξουν επιθετικά. Και θα κλείσουμε την επτάδα ξανά με Ελλάδα, επιλέγοντας το Λαμία – Ιωνικός. «Καίγονται» για βαθμούς οι γηπεδούχοι, από την άλλη τα ματς των φιλοξενούμενων είναι η χαρά του ουδέτερου.

Golden 21: Η 7αδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου
Σοσιεδάδ - Μπετις
Τότεναμ – Μπράιτον
Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς
Σεντ Ετιέν – Μπρεστ
Γρανάδα – Λεβάντε
Λαμία – Ιωνικός


Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».