Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη

Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/4/2022 14:11
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στην όγδοη προσπάθεια έφτασα στο τελευταίο παιχνίδι να ψάχνω ένα 0-0 ανάμεσα στην Λειψία και τη Χόφενχαϊν, οι «Κόκκινοι Ταύροι» ήταν ανώτεροι όμως και έτσι ήρθε το 3-0, ο αριθμός ανέβηκε στο 24 και έτσι για άλλη μία φορά ο στόχος δεν επετεύχθη.

Δεν το βάζω βέβαια κάτω και ξεκινάω από το Σάββατο το απόγευμα την αναζήτηση του «μαγικού» 21. Αρχικά θα επιλέξω το παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νόριτς για την Πρέμιερ Λιγκ και μισή ώρα μετά θα πάω στην Μπουντεσλίγκα για τις αναμετρήσεις μεταξύ Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ και Μάιντζ με Στουτγκάρδη. Είναι αγώνες με ομάδες που έχουν καλή επιθετική λειτουργία και μπορούν να προσφέρουν θέαμα.

Στην Ιταλία στις 17:30 η ανεβασμένη Φιορεντίνα θα υποδεχθεί τη Βενέτσια και μπορεί να πάρει μία «καθαρή» νίκη, ενώ αργότερα στην Ισπανία Βαλένθια και Οσασούνα κοντράρονται σε ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού.

Περνάμε στην Κυριακή και επιστρέφουμε στην Πρέμιερ Λιγκ όπου η Νιούκαστλ θα φιλοξενήσει την Λέστερ που είναι πιο κουρασμένη αλλά έχει ψυχολογία μετά την πρόκριση της στους «4» του Κόνφερενς Λιγκ.

Τέλος θα κλείσω με την αναμέτρηση μεταξύ Χόφενχαϊμ και Γκρόιτερ Φιρτ στην οποία οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα ξέσπασμα έπειτα από τα τελευταία αρνητικά τους αποτελέσματα.
Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη
Μάιντς-Στουτγκάρδη
Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς
Φιορεντίνα-Βενέτσια
Βαλένθια-Οσασούνα
Νιούκαστλ-Λέστερ
Χόφενχαϊμ-Γκρόιτερ Φιρτ


Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».