Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος και ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/4/2022 14:03
Ο Φραγίσκος Αλβέρτης αποτελεί και αυτός με τη σειρά του παρελθόν από τον Παναθηναϊκό καθώς αρνήθηκε τη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας που του προτάθηκε και έτσι αποχωρεί από το τριφύλλι.

Την Τρίτη (12/4) το βράδυ «έσκασε» σαν βόμβα στο ΟΑΚΑ η ανακοίνωση της αποχώρησης των Πρίφτη, Διαμαντίδη, Παπά και Τριαντόπουλου αλλά και η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στους πράσινους.

Στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ επισήμανε πως πρότεινε στον Φραγκίσκο Αλβέρτη να αναλάβει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού, θέση που είχε πριν μπει στη διοίκηση της ομάδας, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και επισημοποίησε την αποχώρηση του.

«Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί», ανέφερε μία από τις εμβληματικές φιγούρες του μπασκετικού Παναθηναϊκού και έτσι κλείνει ένας ακόμη μεγάλος κύκλος στην ομάδα.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για τον παντοτινό αρχηγό και ότι κάνει δεκτή την παραίτηση του.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σεβόμενη το προσωπικό θέμα του Φραγκίσκου Αλβέρτη δεν θα μπορούσε παρά να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του και να του ευχηθεί το ζήτημα αυτό να έχει ευτυχή κατάληξη. Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή για τον παντοτινό αρχηγό του.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.