Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Χαρούμενος που ο Ρονάλντο θα είναι στη Βραζιλία»

Μέσι: «Χαρούμενος που ο Ρονάλντο θα είναι στη Βραζιλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2013 16:10
Χαρούμενος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί με την Πορτογαλία στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις που έκανε στη «Marca», εξέφρασε τη χαρά του που ο Ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την Πορτογαλία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μιλώντας μάλιστα με κολακευτικά λόγια για τον «CR7»:

«Χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα να σκοράρει τα γκολ της πρόκρισης. Είναι εξαιρετικό που οι καλύτερες ομάδες θα ανταγωνιστούν στην Βραζιλία και ο Κριστιάνο έχει καταπληκτική συχνότητα στο σκοράρισμα για πολλά χρόνια.

«Δεν ξέρω αν ο Κριστιάνο βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, όμως αυτό που ξέρω είναι πως είναι πάντα εκεί σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια και παίζοντας σημαντικό ρόλο είτε για τη Ρεάλ, είτε για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Είτε είναι ο καλύτερος είτε λίγο κάτω από αυτό, δεν υπάρχει καμία διαφορά
», προσέθεσε ο άσος των «μπλαουγράνα», ο οποίος στη συνέχεια έθεσε στόχο να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Το να κερδίσω το Μουντιάλ είναι όνειρο για μένα, τους συμπαίκτες μου και για όλη την Αργεντινή. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς, όμως υπάρχουν ακόμα εφτά μήνες μέχρι να ξεκινήσει το τουρνουά.

Ελπίζουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο, όμως υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, όπως η Γερμανία του Οζίλ
» πρόσθεσε ο Μέσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.