Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Φράιμπουργκ κάνει ένσταση για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου

Η Φράιμπουργκ κάνει ένσταση για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/4/2022 20:21
Σε ένσταση, ώστε να πάρει το ματς με την Μπάγερν Μονάχου στα χαρτιά, προχωρά η Φράιμπουργκ.

Το «μπέρδεμα» που προέκυψε με τις αλλαγές που επιχείρησε ο Νάγκελσμαν θέλει να εκμεταλλευτεί η Φράιμπουργκ, ώστε να πάρει στα χαρτιά το τρίποντο κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, από την οποία ηττήθηκε με 4-1 εντός έδρας για την 28η αγωνιστική της Bundesliga το Σάββατο (2/4).

Συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό ο Νάγκελσμαν επιχείρησε διπή αλλαγή με τους Σάμπιτζερ και Σούλε να παιρνούν στις θέσεις των Κομάν και Τολισό, αλλά λόγω λάθους συννενόησης, οι Βαυαροί αγωνίστηκαν για περίπου 15 δεύτερα με 12 παίκτες, μέχρι να γίνει αντιληπτό και να διορθωθεί αυτό.

Η Φράιμπουργκ αποφάσισε να καταθέσει ένσταση για το γεγονός και σύμφωνα με το Kicker έχει μεγάλες πιθανότητες να δικαιωθεί και να πάρει τη νίκη, πιάνοντας έτσι την Λειψία στους 48 πόντους και την 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπάγερν θα παραμείνει στην κορυφή αλλά στο +6 από την Ντόρτμουντ.

«Είμαστε σε δίλημμα χωρίς να φταίμε εμείς. Η Φράιμπουργκ δεν είχε κανένα ρόλο ή επιρροή στα γεγονότα. Ωστόσο, οι κανόνες της DFB μάς υποχρεώνουν επισήμως να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο, ώστε να ελέγχονται νομικά όλες οι διαδικασίες» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.