Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Ιστορική μέρα, εγκρίθηκε η Διπλή Ανάπλαση από τον Ερασιτέχνη!

Παναθηναϊκός: Ιστορική μέρα, εγκρίθηκε η Διπλή Ανάπλαση από τον Ερασιτέχνη!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/3/2022 01:31
Μία ιστορική μέρα ξημερώνει για τον Παναθηναϊκό καθώς τα μέλη του Ερασιτέχνη με ποσοστό 68,5 % ψήφισαν υπέρ της Διπλής Ανάπλασης ανοίγοντας έτσι διάπλατα τον δρόμο για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό!

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα και επίσημα. Η Διπλή Ανάπλαση είναι έτοιμη να πάρει σάρκα και οστά μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη από την οποία εγκρίθηκε με ποσοστό 68.5% η κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό και η μεταφορά των εγκαταστάσεων της "μάνας του λόχου" στον Ελαιώνα.

Σε μία διαδικασία η οποία κύλησε ομαλά, οι κάλπες έκλεισαν στις 19:00 αλλά τα αποτελέσματα βγήκαν μετά από 6 και κάτι ώρες. Συνολικά ψήφισαν 2994 μέλη, υπήρξαν 2051 υπέρ, 934 κατά, πέντε λευκά και 4 άκυρα.

Πλέον όλα είναι ανοικτά, η Κυβέρνηση και ο Δήμος Αθηναίων έχουν δεσμευθεί για συγκεκριμένα πράγματα και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αποκτήσει το δικό του γήπεδο τεσσάρων αστέρων περίπου 40.000 θέσεων. Σύμφωνα μάλιστα με τα λόγια του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, οι «πράσινοι» θα μπουν στο νέο τους γήπεδο το 2026 με τον Ερασιτέχνη να μετακομίζει δύο χρόνια νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2024.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.