Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Για συμφωνία Λεβαντόφσκι-Μπαρτσελόνα κάνουν λόγο οι Ιταλοί!

Για συμφωνία Λεβαντόφσκι-Μπαρτσελόνα κάνουν λόγο οι Ιταλοί!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/3/2022 15:36
Σε μία ηχηρή μεταγραφή είναι έτοιμη να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα καθώς όπως αναφέρουν οι Ιταλοί οι «μπλαουγκράνα» έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός φέρεται πως έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Μόναχο και σύμφωνα με το «Sport Italia» τα έχει βρει σε όλα με τους «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη.

Το συμβόλαιο του Λέβα λήγει το επόμενο καλοκαίρι και από τη στιγμή που δεν ανανεώνει είναι πολύ πιθανό να φύγει από το Μόναχο για ένα οικονομικό αντάλλαγμα.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί οι δύο πλευρές τα έχουν βρει μεταξύ τους και πλέον μένει η συμφωνία μεταξύ των ομάδων. Η Μπάγερν σίγουρα δεν θα ήθελε να χάσει τον παίκτη ο οποίος αποτελεί το κύριο «όπλο» της τα τελευταία χρόνια αλλά αν επιθυμία του Λεβαντόφσκι είναι να αλλάξει σελίδα τότε δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα του Τσάβι είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 50-60 εκατομμύρια για να κάνει δικό της τον δεύτερο σκόρερ όλων των εποχών στην Μπουντεσλίγκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.