Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άμραμπατ: «Είμαι σημαντικός στην ΑΕΚ αλλά θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Άμραμπατ: «Είμαι σημαντικός στην ΑΕΚ αλλά θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/3/2022 12:41
Ο Νόρντι Άμραμπατ με δηλώσεις του σε ολλανδικό μέσο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ερεντιβίζιε παρά το γεγονός πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο Μαροκινός άσος, ο οποίος έχει και ολλανδική υπηκοότητα και μάλιστα έχει αγωνιστεί και με τις μικρές εθνικές, προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν και φέρνουν μία αναταραχή στην ΑΕΚ.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ένωση, εκφράζοντας μάλιστα την συμπάθεια του για την ομάδα της Ουτρέχτης. Ο Άμραμπατ έχει συνολικά 89 εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τις Αϊντχόφεν και Φένλο.

«Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία», λέει ο έμπειρος εξτρέμ. «Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις, χαχα!»,

«Δεν χρειάζεται ζητήσω για δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά»
, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.