Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Υπάρχει ένα σύστημα στην Ελλάδα που έχει δημιουργηθεί για τον Ολυμπιακό»

Λουτσέσκου: «Υπάρχει ένα σύστημα στην Ελλάδα που έχει δημιουργηθεί για τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/3/2022 15:01
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και για άλλη μία φορά είπε πράγματα τα οποία θα προκαλέσουν συζητήσεις, καθώς επισήμανε πως στην Ελλάδα υπάρχει σύστημα που δουλεύει για τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει στη χώρα του εκμεταλλευόμενος την διακοπή και βρήκε χρόνο να μιλήσει για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και για τον συμπατριώτη του και παίκτη του Μιτρίτσα.

«Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Conference League και δεν είχε τίμημα καθώς μετά κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την νέα σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή. Τα πάει καλά, προοδεύει», ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε:

«Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο τύπος γράφει. Κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί. Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό με απασχολεί. Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.