Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Πήραμε πανάξια την πρόκριση»

Ρονάλντο: «Πήραμε πανάξια την πρόκριση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2013 10:02
Χαρούμενος που βοήθησε την Πορτογαλία να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος τόνισε πως η ομάδα άξιζε την πρόκριση αντί της Σουηδίας.

Ο Πορτογάλος άσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στους δύο αγώνες μπαράζ της Πορτογαλίας με τη Σουηδία, καθώς πέτυχε και τα 4 γκολ της ομάδας του χάρη στα οποία οι Ίβηρες προκρίθηκαν για ακόμα μια φορά σε τελική φάση του Μουντιάλ.

Μάλιστα, ο CR7 δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε απόλυτα την πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας, ενώ πρόσθεσε πως δεν ανταγωνίζονταν με τον Ιμπραΐμοβιτς:

«Ήμασταν οι καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την Πορτογαλία να κερδίσει και να προκριθεί. Πιστεύω πως κερδίσαμε πανάξια την πρόκριση.

Δεν ανταγωνιζόμουν τον Ζλάταν. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και μεγάλο αστέρι για την Σουηδία, όμως εγώ έπαιζα για την ομάδα μου
».

Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να μην δίνει το παρόν στην τελετή της «Χρυσής Μπάλας» στην Ζυρίχη (13/1/14), με τον ίδιο να τονίζει απλώς πως δεν έχει εμμονή με τους τίτλους και πως δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα:

«Δεν έχω εμμονή με τους τίτλους και δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Πιστεύω πως έχω δείξει ήδη την αξία μου, πετυχαίνοντας 40 με 50 γκολ κάθε σεζόν. Ξέρω ποιος είμαι», συμπλήρωσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.