Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Στην ΕΠΟ το πόρισμα της ΕΠΑΘΛΑ για τις καταγγελίες περί χειραγώγησης του ματς

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Στην ΕΠΟ το πόρισμα της ΕΠΑΘΛΑ για τις καταγγελίες περί χειραγώγησης του ματς

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/3/2022 15:56
Η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (ΕΠΑΘΛΑ) ενημέρωσε σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε αναφορικά με τις καταγγελίες για ύποπτο στοιχηματισμό και πιθανότητα προσπάθειας χειραγώγησης της αναμέτρησης ΟΦΗ - Παναιτωλικός για την 19η αγωνιστική της Superleague 1, που έλαβε χώρα στις 22 Ιανουαρίου στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Σχετικά με τον αγώνα της 22/01/2022 ΟΦΗ-Παναιτωλικός της SL1, από την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (ΕΠΑΘΛΑ) γνωστοποιούνται τα εξής:

Η σχετική καταγγελία, στην πλατφόρμα αναφορών της ΕΠΑΘΛΑ, σχετικά με αντικανονικό στοιχηματισμό για κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Παναιτωλικού, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/02/2022 και αμέσως ανατέθηκε η διερεύνησή της σε κλιμάκιο αξιολόγησης.

Την Παρασκευή 25/02/2022 ζητήθηκαν τα στοιχηματικά δεδομένα για τον συγκεκριμένο αγώνα από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Τη Δευτέρα 28/02/2022 ελήφθησαν τα στοιχεία από την ΕΕΕΠ.
Την Τετάρτη 02/03/2022 ετοιμάστηκε από το κλιμάκιο αξιολόγησης το Πόρισμα, με χαρακτηρισμό για “προτεραιότητα άμεσης διερεύνησης”.

Όπως προβλέπει ο Κανονισμός Αναφορών της ΕΠΑΘΛΑ, το Πόρισμα διαβιβάστηκε την Πέμπτη 03/03/2022 για πειθαρχική διερεύνηση στην ΕΠΟ (Integrity Officer).

Την ίδια ημέρα απεστάλη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα για ποινική διερεύνηση.

Έκτοτε, οι σχετικές διαδικασίες δρομολογούνται από τους αρμόδιους φορείς»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.