Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιτσούρκα: «Πέρασε δίκαια, παρότι ευνοήθηκε, η  Ελλάδα»

Πιτσούρκα: «Πέρασε δίκαια, παρότι ευνοήθηκε, η Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2013 08:47
Παρότι ο Βίκτορ Πιτσούρκα γκρίνιαξε ξανά για την διαιτησία, παραδέχθηκε πως η Ελλάδα πήρε δίκαια την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας, παρότι δεν παρέλειψε να γκρινιάξει για την διαιτησία, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ελλάδας, τονίζοντας πως ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια.

Παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευση του που δεν μπόρεσε να οδηγήσει την Ρουμανία στο Μουντιάλ, και μίλησε για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα της χώρας του:

«Ίσως αυτή να είναι η διαφορά ανάμεσα στην αξία των δύο ομάδων. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια. Πέρασε δίκαια, παρότι είχε ένα γκολ οφσάιντ στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα δεν μας δόθηκε πέναλτι.

Ακόμη και σήμερα, που ήρθαμε 1-1 και είχαμε την υπεροχή σχεδόν σε όλο το ματς. Ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και μετά ήρθε και το γκολ της Ελλάδας εδώ
», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός και συνέχισε:

«Ήταν μία ωραία εμπειρία η πορεία μας στα προκριματικά και είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπορέσαμε να προκριθούμε. Θα ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και μείναμε εκτός. Αν δεν είχαμε δεχτεί το γκολ στη ρεβάνς, ίσως να είχαμε ντέρμπι», πρόσθεσε και μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της Ρουμανίας:

«Ελπίζω η Ρουμανία να προκριθεί στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου και θα δούμε. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Είμαι απογοητευμένος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.