Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καραγκούνης: «Πανάξια η πρόκριση»

Καραγκούνης: «Πανάξια η πρόκριση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2013 00:27
Εμφανώς συγκινημένος, ο Γιώργος Καραγκούνης χαρακτήρισε πανάξια την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ και ευχαρίστησε τους Έλληνας φιλάθλους για την συμπαράσταση τους.

Ο Έλληνας διεθνής μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση του για τη μεγάλη πρόκριση, μίλησε στην κάμερα του Mega, δηλώνοντας πως η Ελλάδα προκρίθηκε πέρα ως πέρα δίκαια στο Μουντιάλ.

Ο ίδιος δήλωσε πως νιώθει ευλογημένος που θα βρεθεί σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα, ευχαρίστησε τον κόσμο και αφιέρωσε την πρόκριση στον γιό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ακόμη μια μεγάλη στιγμή για όλους τους Έλληνες και την Εθνική ομάδα. Είναι μια πανάξια πρόκριση. Πέρα ως πέρα δίκαια. Το δικαιούμασταν. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια. Και στα παιχνίδια με τη Ρουμανία δώσαμε τα πάντα.

Παίξαμε σε ένα γήπεδο κόλαση και φέραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μια τεράστια πρόκριση. Μια μεγάλη χαρά για κάθε Έλληνα
» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραγκούνης, και συνέχισε:

«Νιώθω ευλογημένος ειλικρινά, ευχαριστώ το Θεό για όσα μου έχει δώσει. Είτε σε Εθνική ομάδα, είτε σε συλλογικό επίπεδο. Όταν δουλεύεις σκληρά για χρόνια και ανταμείβεσαι είναι φανταστικό.

Η πρώτη μου συμμετοχή σε Γιούρο ήταν στα 26 μου χρόνια και μέσα σε δέκα χρόνια από τότε έχω ζήσει τόσα πολλά. Τρία Γιούρο, δύο Μουντιάλ και ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Δεν τα παράτησα ποτέ. Παίζω στην Εθνική ομάδα από τα 14 μου χρόνια και έχω να πω, πως οι τελευταίες δέκα μέρες ήταν οι πιο δύσκολες στην καριέρα μου!

Είχα σκεφτεί πως αν δεν ερχόταν η πρόκριση, το παιχνίδι με την Ρουμανία να ήταν το τελευταίο μου με την Εθνική ομάδα. Δεν κοιμόμουν τα βράδια και τώρα νιώθω ανακουφισμένος. Όταν τελειώνει έτσι μια προσπάθεια τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα»
.

Ο ίδιος στη συνέχεια ευχαρίστησε με δάκρια στα μάτια τους Έλληνες φιλάθλους και αφιέρωσε την πρόκριση στον γιό του:

«Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες. Όσοι ήρθαν εδώ ήταν συγκινητικοί. Η χώρα περνάει δύσκολα, όμως ήταν όλοι μαζί μας. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες, στις οικογένειες μας και τους εαυτούς μας. Αφιερώνω την πρόκριση στο γιό μου το Νάσο. Πριν φύγουμε για Βουκουρέστι μου είπε:

«Μπαμπά, θέλω να περάσουμε στη Βραζιλία»…
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.