Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Indian Wells: «Λύγισε» στον τελικό η Σάκκαρη από την τρομερή Σβιόντεκ (video)

Indian Wells: «Λύγισε» στον τελικό η Σάκκαρη από την τρομερή Σβιόντεκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2022 23:35
Δεν τα κατάφερε στον τελικό του Indians Wells η Μαρία Σάκκαρη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (6-4, 6-1) από την Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία ήταν ανώτερη και έφτασε άνετα στην κατάκτηση του τίτλου.

«Λύγισε» σε άλλον έναν τελικό η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-1) από την Ίγκα Σβιόντεκ στο Indians Wells.

Η Ελληνίδα τενίστρια δε βρέθηκε σε καλή ημέρα, υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη ενώ είχε μικρό ποσοστά στο πρώτο σερβίς, μην μπορώντας να βάλει προβλήματα στην Πολωνή, η οποία με τη νίκη της ανέβηκε και στο No2 της Παγκόσμιας Κατάταξης αντί της Μαρίας, η οποία την Δευτέρα (21/3) θα είναι στο No3, απόρρεια της εξαιρετικής πορείας της στο τουρνουά.

Ήταν ο πέμπτος τελικός καριέρας της Σάκακρη σε WTA, μετρώντας ρεκόρ 1-4. Πρώτη φορά έπαιξε στον Σαν Χοσέ το 2018 όπου ηττήθηκε από την Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου το 2018, ενώ το 2019 ήρθε ο μοναδικός τίτλος της στο Ραμπάτ κόντρα στην Γιοχάνα Κόντα. Ακολούθησαν άλλοι δύο χαμένοι τελικοί σε Οστράβα το 2021 και Αγία Πετρούπολη φέτος, αμφότεροι χαμένοι από την Ανέτ Κονταβέιτ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.