Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Τεράστια χαρά για τις περισσότερες συμμετοχές στον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς: «Τεράστια χαρά για τις περισσότερες συμμετοχές στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/3/2022 17:05
Ο Πέδρο Μαρτίνς θα γίνει την Κυριακή (20/3, 15.30) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο του Ολυμπιακού, φτάνοντας τις 209.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα το 2018 και παραμένει στο «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων» έχοντας μάλιστα ήδη επεκτείνει τη συνεργασία του και για τα επόμενα χρόνια με τους πρωταθλητές.

Ο έμπειρος κόουτς είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το επίτευγμά του και θέλησε να μοιραστεί την ιδιαίτερη στιγμή, χαρίζοντας παράλληλα και μία φανέλα σ' έναν τυχερό φίλο των Πειραιωτών.

Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμά του:

«Είναι τεράστια χαρά να είμαι πλέον ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές σε έναν μεγάλο και κυρίαρχο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την στιγμή και γι’ αυτό χαρίζω αυτή τη φανέλα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μοιραστείτε στα σχόλια τον αγώνα που σας έχει μείνει στην μνήμη από την στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ο νικητής που θα κερδίσει την φανέλα, έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας. ΠΑΜΕ».

Δείτε την ανάρτηση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.