Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Αμέτρητες επιλογές στην Premier League!

Sportingbet: Αμέτρητες επιλογές στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/3/2022 00:04
Για την 30 η αγωνιστική της Premier League η Γουλβς υποδέχεται τη Λιντς. Οι «λύκοι» θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν τη «μάχη» της εισόδου στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Η Λιντς χρειάζεται βαθμούς για να μείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Χετάφε. Οι Βάσκοι παραμένουν στο «κυνήγι» τις έκτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Europa Conference League, ενώ η Χετάφε ψάχνει τρόπο ν’ απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα στην Premier League! |21+

Να παραμείνει στο «κυνήγι» της εξάδαςΤη Λιντς υποδέχεται η Γουλβς για την Premier League. Η ομάδα του Ζοσέ Σα που έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς κάτω από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά «εισιτήρια». Οι «λύκοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς για να προσπεράσουν , έστω και προσωρινά, τις Γουέστ Χαμ και Τότεναμ που ισοβαθμούν στην έκτη θέση. Αντίθετα τα «παγώνια», παρά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή, εξακολουθούν να δυσκολεύονται να πάρουν αποτελέσματα που θα τους βοηθήσουν στην παραμονή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Build A Bet* στη La Liga |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο

Για τη La Liga, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα υποδεχτεί στο «Σαν Μαμές» τη Χετάφε. Οι Βάσκοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν κοντά στην έκτη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Europa Conference League. Η Χετάφε αγνοεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα από τις αρχές του Ιανουαρίου. Στόχος των Μαδριλένων, η συγκομιδή βαθμών ή του βαθμού, που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις