Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Άνοιξε λογαριασμό ο Τοροσίδης

Σέριε Α: Άνοιξε λογαριασμό ο Τοροσίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2013 18:49
Το πρώτο γκολ του Βασίλη Τοροσίδη με την φανέλα της Ρόμα, έδωσε τη νίκη στους «τζιαλορόσι» απέναντι στην Αταλάντα με 3-2 στο χιονισμένο Μπέργκαμο, με αποτέλεσμα οι Ρωμαίοι να μπαίνουν με αξιώσεις στο κυνήγι της τετράδας.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς προβάδισμα χάρη στον δανεικό επιθετικό από την Ίντερ, Λιβάγια, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 9’ για την Αταλάντα. Αυτό δεν πτόησε την Ρόμα η οποία κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς χάρη σε τέρματα των Μαρκίνιο στο 13’ και Πιάνιτς στο 34’, ωστόσο ο Λιβάγια απάντησε ξανά ισοφαρίζοντας στο 44’ σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα ήταν πιο κινητική, με τον Οσβάλντο να απειλεί την εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικώς στο 71’ ο Τοροσίδης πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Σέρια Α, διαμόρφωσε το τελικό 3-2, λυτρώνοντας την ομάδα του η οποία βρίσκεται πλέον για τα καλά στο κυνήγι της 4ης θέσης.

Άνετη νίκη για Γιουβέντους


Σέριε Α: Άνοιξε λογαριασμό ο Τοροσίδης
Επιστροφή στις νίκες για την Γιουβέντους η οποία έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στην υποψήφια για τον υποβιβασμό, Σιένα την οποία και κέρδισε με 3-0. Οι «μπιανκονέρι» δεν απειλήθηκαν αισθητά, έχοντας κυρίως την προσοχή τους στην επίθεση.

Έτσι ο Λιχτενστάινερ στο 30’ έκανε το 1-0 σε ένα γκολ που ευθύνεται ο τερματοφύλακας της Σιένα, ενώ οι Τζιοβίνκο (74’) και Πογκμπα (89’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Έβρεξε γκολ στο Κάλιαρι - Τορίνο


Μεγάλο παιχνίδι στη «Ις Αρένας» καθώς η Κάλιαρι πήρε την νίκη με 4-3 απέναντι στην Τορίνο, η οποία μάλιστα ισοφάρισε στο 90+2’ με πέναλτι για το 3-3, ωστόσο ο Κόντι με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90+4’ λύτρωσε την ομάδα του!

Στα άλλα παιχνίδια, η Κατάνια πανηγύρισε σημαντικό «διπλό» με 2-1 στην έδρα της Πάρμα, ενώ η Σαμπντόρια πήρε την νίκη με 2-0 στην έδρα της Κίεβο.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής


Παλέρμο - Τζένοα 0-0

Σαμπντόρια - Κιέβο 2-0

Αταλάντα - Ρόμα 2-3

Κάλιαρι - Τορίνο 4-3

Γιουβέντους - Σιένα 3-0

Πάρμα - Κατάνια 1-2

Ίντερ - Μίλαν (21:45)

Ουντινέζε - Νάπολι (25/02)

Λάτσιο - Πεσκάρα (25/02)

Μπολόνια - Φιορεντίνα (26/02)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.