Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Equipe: «Ποινή 28μηνης φυλάκισης πρότεινε το ελβετικό δικαστήριο στον Αλ-Κελαϊφί»

Equipe: «Ποινή 28μηνης φυλάκισης πρότεινε το ελβετικό δικαστήριο στον Αλ-Κελαϊφί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2022 20:38
Η ελβετική Εισαγγελία στο δικαστήριο της Μπελινζόνα πρότεινε ποινή φυλάκισης 28 μηνών στον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, για το σκάνδαλο του FIFAgate, 35 μήνες στον πρώην γενικό γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βάλκε και 30 μήνες στον Έλληνα Κωνσταντίνο Ντέρη.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζεμέν και πρόεδρος του ομίλου μέσων ενημέρωσης BeIN Sports με έδρα το Κατάρ, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ο πρώην γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βάλκε και ο Κωνσταντίνος Ντέρης παραπέμπηκαν σε δίκη στο εφετείο του ομοσπονδιακού ποινικού δικαστηρίου της Ελβετίας, για υπόθεση δωροδοκίας που αφορούσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει η Equipe μετά από τέσσερις ώρες κατηγορητηρίου, με μια προβολή διαφανειών, η Εισαγγελία εισηγήθηκε αντίστοιχα φυλάκιση 28 μηνών κατά του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και 35 μηνών κατά του Ζερόμ Βάλκε, χωρίς να διευκρινίζεται αν αυτό συνοδεύτηκε από μερική αναστολή ή όχι. Τριάντα μήνες φυλάκιση ήταν η εισήγηση για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον Έλληνα Κωνσταντίνο Ντέρη.

Η απόφαση, δεδομένης της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, θα συζητηθεί και θα εκδοθεί εντός λίγων εβδομάδων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.