Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη NOVA μέχρι το 2017 ο Παναθηναϊκός

Στη NOVA μέχρι το 2017 ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2013 20:56
Παρά τις αρχικές διαφωνίες, Παναθηναϊκός και Nova έδωσαν τα χέρια και οι «πράσινοι» θα συμμετέχουν στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών novasports μέχρι τη σεζόν 2016-17, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ.

Αλλαγή δεδομένων στα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού, καθώς όπως ανακοινώσε η Σούπερ Λιγκ, οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τη Nova να συμμετέχουν στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων μέχρι τη σεζόν 2016-17.

Όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή είναι θετική για όλους, καθώς το συνδρομητικό κανάλι καλύπτει πλέον τηλεοπτικά όλες τις ΠΑΕ, ενώ το τριφύλλι παίρνει οικονομική «ανάσα», εξασφαλίζοντας σταθερό έσοδο μέχρι το 2017.

Η ανακοίνωση:

«Η Super League ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικες περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.

Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της NOVA, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, να συμμετέχει το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών του συνεταιρισμού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.