Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος εποχής στην Λιντς: Παρελθόν ο Μαρσέλο Μπιέλσα

Τέλος εποχής στην Λιντς: Παρελθόν ο Μαρσέλο Μπιέλσα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2022 13:46
Η Λιντς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα μια ημέρα μετά τη νέα βαριά ήττα της ομάδας από την Τότεναμ.

Τέλος εποχής στην Λιντς, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να αποτελεί παρελθόν από τα «παγώνια» μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας. Ο Αργεντινός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Ιούνιο του 2018 και τη σεζόν 2019-20 την οδήγησε στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 16 χρόνια. Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν, αφού την περσινή σεζόν ο «El Loco» οδήγησε την ομάδα στην 9η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών νεοφώτιστης ομάδας την τελευταία 20ετία.

Ωστόσο η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε το ίδιο επιτυχημένη και σ’ αυτό έπαιξαν ρόλο και οι σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών όπως οι Φίλιπς, Μπάμφορντ, Κούπερ κ.α. Τα τελευταία αποτελέσματα της Λιντς ήταν αποκαρδιωτικά, με την ομάδα να γνωρίζει τέσσερις σερί ήττες και να δέχεται 20 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση και μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας και δύο παιχνίδια περισσότερα από την 18η Μπέρνλι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Αμερικανό Τζέσι Μαρτς, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά τη σύντομη θητεία του τη φετινή σεζόν στον πάγκο της Λειψίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.