Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο Παρίσι αντί για την Αγία Πετρούπολη η έδρα του τελικού

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο Παρίσι αντί για την Αγία Πετρούπολη η έδρα του τελικού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2022 16:58
Στο Παρίσι και όχι την Αγία Πετρούπολη θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, με την UEFA να προχωρά σε αλλαγή της έδρας λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA πραγματοποίησε σήμερα (25/2) έκτακτη συνεδρίαση μετά τη σοβαρή κλιμάκωση της κατάστασης ασφαλείας στην Ευρώπη και αποφάσισε να μεταφέρει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2021-22 από την Αγία Πετρούπολη στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί το Σάββατο 28 Μαΐου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ότι οι σύλλογοι και οι Εθνικές ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας που αγωνίζονται σε διοργανώσεις της UEFA θα πρέπει να παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους σε ουδέτερες εγκαταστάσεις μέχρι νεοτέρας. Ως εκ τούτου η αναμέτρηση της Σπαρτάκ Μόσχας με την Λειψία για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ δεν θα διεξαχθεί στην ρωσική πρωτεύουσα. Το ίδιο ισχύει παιχνίδι της Εθνικής Ρωσίας με την αντίστοιχη της Πολωνίας τον Μάρτιο για τα πλει-οφ του Μουντιάλ. Αν η Ρωσία αποκλείσει την Πολωνία, τότε θα δώσει σε ουδέτερο έδαφος και τον τελικό των πλει-οφ πρόκρισης με τον νικητή του Σουηδία-Τσεχία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.