Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται εδώ!

Sportingbet: Οι αποδόσεις που έψαχνες, βρίσκονται εδώ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/2/2022 00:04
Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις με αναμετρήσεις σε Premier League, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, La Liga και Eredivisie.

Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων! |21+

Μάχες…κορυφής στη Serie A

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις πρωτοπόρους της πρώτης κατηγορίας στη Ιταλία, με τη Μίλαν να υποδέχεται την Ουντινέζε και την Ίντερ να ταξιδεύει στη Τζένοα. Η Μίλαν είναι στο +2 από την συμπολίτισσα της και «οδηγεί» την κούρσα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διαφορά που θέλει να διατηρήσει και να μην… στραβοπατήσει. Όπως συνέβη δηλαδή για τους «ροσονέρι» την περασμένη αγωνιστική. Όμως οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι στάθηκαν τυχεροί, καθώς Ίντερ και Νάπολι που βρίσκονται στο «κατόπι» τους, είχαν εξίσου βαθμολογικές απώλειες.

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

Αγώνες… επιβίωσης σε Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία

Στην Αγγλία, η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα της Premier League Νόριτς επισκέπτεται το Σαουθάμπτον με σκοπό να πάρει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στους φορμαρισμένους «Άγιους». Οι γηπεδούχοι πήραν ισοπαλίες από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), πανηγύρισαν ένα σπουδαίο «διπλό» στο Λονδίνο επί της Τότεναμ, ενώ νίκησαν και την Έβερτον. Το παιχνίδι με τα «ζαχαρωτά» είναι και το πιο πρόσφατο, πιστοποιώντας έτσι την πολύ καλή «φόρμα» της ομάδας του Χάσενχούντλ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Γερμανία, όπου η Χόφενχαϊμ στη μάχη της για έξοδο στην Ευρώπη υποδέχεται τη Στουτγκάρδη που βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από την τελευταία της βαθμολογίας στη Bundesliga. Παρομοίως στην Ισπανία η τελευταία της La Liga Λεβάντε, στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία δοκιμάζεται εκτός έδρας στη Έλτσε.Bundesliga σε Live Streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μάχη… για την Ευρώπη σε Γαλλία και Ολλανδία

Στη Ligue 1, η Μονπελιέ θα υποδεχθεί τη Ρέν, με τις δύο ομάδες να απέχουν μόλις 3 βαθμούς μεταξύ τους, ενώ βρίσκονται μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν σε «εισιτήρια» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Για την Eredivisie, η Τβέντε θα ταξιδέψει στην έδρα της Βάαλβαϊκ, θέλοντας να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην Ευρώπη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις