Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προς αλλαγή έδρας ο τελικός

Τσάμπιονς Λιγκ: Προς αλλαγή έδρας ο τελικός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/2/2022 16:58
Ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία φαίνεται ότι οδηγεί την UEFA σε αλλαγή έδρας του τελικού του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Αλεξάντερ Τσεφέριν κάλεσε έκτακτη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής ούτως ώστε να αλλάξει η έδρα της διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το αρχικό πλάνο, ο τελικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαΐου στην Αγία Πετρούπολη.

Όλα δείχνουν ότι μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο τελικός θα λάβει χώρα σε κάποιο άλλο γήπεδο και σίγουρα όχι στη Ρωσία.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της UEFA αναφέρει:

«Η UEFA συμμερίζεται τη σημαντική ανησυχία της διεθνούς κοινότητας για την κατάσταση της ασφάλειας που αναπτύσσεται στην Ευρώπη και καταδικάζει σφόδρα την πολεμική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ως η κυβερνούσα αρχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η UEFA εργάζεται αδιάκοπα για να αναπτύξει και να προωθήσει το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αξίες, όπως η ειρήνη και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αρχών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.