Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στη La Liga!

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στη La Liga!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/2/2022 13:44
Με το Έλτσε – Ράγιο Βαγιεκάνο «ανοίγει» η αυλαία της 25 ης αγωνιστικής της La Liga. Να μείνουν μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού θέλουν οι γηπεδούχοι. Με το… όνειρο της ευρωπαϊκής συμμετοχής συνεχίζουν την αγωνιστική περίοδο οι φιλοξενούμενοι.

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στη La Liga! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Να διατηρήσει το κίνητρο της ΕυρώπηςΗ Ράγιο Βαγιεκάνο για μεγάλο διάστημα της φετινής αγωνιστική περιόδου, βρέθηκε στις θέσεις που εξασφαλίζουν την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Την 18 η αγωνιστική μάλιστα ήταν στην 4 η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga. Όμως από εκεί κι έπειτα, έμεινε μακριά από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε φέτος. Αποτέλεσμα να «κατρακυλήσει» στην 11 η θέση που βρίσκεται τώρα. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ωστόσο ότι προλαβαίνει το… τραίνο της Ευρώπης. Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι στο -7 από την 6 η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η αποψινή αναμέτρηση στην έδρα της Έλτσε, αποτελεί κομβικής σημασίας, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει.

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στη La Liga! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δεν θέλει να μπλέξει η Έλτσε

Χωρίς νίκη στο 2022 συνεχίζει την πορεία της στη La Liga η Έλτσε. Οι γηπεδούχοι θέλουν κόντρα στην Ράγιο Βεγιακάνο, να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Ισπανίας από τις 18 Δεκεμβρίου και το 2-0 επί της Άλαβες. Έκτοτε ηττήθηκε κατά σειρά από τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Θέλτα και Οσασούνα, ενώ με την Μπέτις έμεινε στο 1-1.

Η «παράδοση»

Συνολικά 36 φορές αναμετρήθηκαν στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με την Έλτσε να έχει τη μερίδα του.. λέοντος. Η ομάδα από την επαρχία του Αλικάντε επικράτησε 23 φορές των Μαδριλένων. Η Ράγιο μετρά 8 νίκες, ενώ 5 έληξαν χωρίς νικητή. Η Έλτσε σε αυτά τα 36 παιχνίδια σκόραρε 62 φορές, ενώ δέχτηκε 37 γκολ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις